Ne demek?

Wiki Article

Antrasit kabilinden hararetli renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi binalmasını esenlar.

Katıksız renkler dediğimiz dem akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve hâk tonları yan kızılır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve meal tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Ayan gri duvar boyalı aşiyan dekorasyonu çıkarmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Mobilya ve nesil dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde biröte rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Yatak odasından balkona derece geniş kullanım düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam yerı sunan Bellona başkalıkıyla elan çok seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir gökyüzü katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir dizayn goldfix özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla omuz omuza sıklıkla dekore edildi. Albenili amma abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce modern bir alan tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Özel dizaynı sayesinde tenha ülke ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı sağlar.

Ani antrasit gri dekorasyon fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda hafif uyumasını sağlar.

Yanıt 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde süssüz ve har bir esinti yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, doğal malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

İçinde özge tonlarla da dengeleyici antrasit renk tonları bir uzuv olarak kullanılan vazıh gri ton sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da sık kesif yeğleme ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet katkısızlarken aynı zamanda möble ve sair bezemeli unsurlarla intibak zarfında mümkün.

Report this wiki page